2012. május 27., vasárnap

III. Gyöngyvessző fesztivál és falunap

A mai napon a pusztamonostori III. Gyöngyvessző fesztivál és falunap keretein belül fellép a jászberényi Dynamo és a nagykátai Krízis zenekar. Minden további infót megtaláltok a plakáton. Aki tud, menjen el és kapcsolódjon ki! (Szasza)




2012. május 24., csütörtök

2. negyedelés

Szombaton Jászárokszálláson a Liliom Sörözőben, a Négy Negyed zenekar fog játszani, a belépés ingyenes! (Szasza)

Koncert a SörBárban

Most pénteken ha éppen Gyöngyösön tartózkodsz, akkor látogass el a SörBárba, ahol is két helyi zenekar fog fellépni, ezek pedig: az Early Morning Vision és a Dolor. Kezdés: 19:00 Egyéb tudnivalók, amik a Facebook-os eseménynél volt kiírva, idézem:
 
"Bort Retket Békességet!

A Sörbár szervezésében június 1.-én este bontási munkálatok indulnak a pincehelyiségben, melynek célja a pince felújítási projekt előkészülete! A játékszabály a következő: minden egyes a pincéből a földszintre juttatott berendezési tárgyért a fönti pultoknál 1 pohár sör jár, a legtöbb bontott elemmel rendelkező játékos a végén egy feles kevertre a vendégünk!

Markos legények jelentkezését várjuk! Jelige: olykor lakberendezőnek képzelem magam!"

Úgyhogy ha éppen nincs programod arra az estére, akkor majd lesz! ;) (Szasza)

2012. május 21., hétfő

Hatvani zenészek koncertje

A holnapi napon Hatvanban, a Jam Gardenben ingyenesen látogatható lesz a hatvani zenészek koncertje, amin többek között a Replikától, Depeche Mode-tól és a Foo Fighters-től is lehet hallani majd feldolgozásokat. (Szasza)

2012. május 19., szombat

A múlt heti tangó

Nem fogok hosszú beszámolót írni a múlt pénteki (2012.05.11) buliról, mert már nem sok mindenre emlékszem, mondjuk a buli után is kimaradtak dolgok... :D A Loki sörözőben gyűlt össze a nép, hogy mulasson egyet, kettőt, meg hármat, illetve egy kis adományt gyűjtsön a hatvani állatmenhelynek. Nem voltunk valami sokan, ami valószínűleg többek között annak is betudható volt, hogy péntekre esett a koncert napja, így sokan vagy dolgoztak, vagy munka után egyszerűen inkább pihenésre vágytak, a többieket meg nem tudom. Elsőként a hatvani Einstand játszott a nagyérdeműnek, utánuk jött az egri Tango Underground, majd őket követte a budapesti The Snobs zenekar. Összegezve a hangulat jó volt, Aranypéntek volt, ami azt jelentette, hogy az alkoholfogyasztás igencsak megnőtt sokak részéről. :D Röviden ennyi arról a napról. 




A történet itt azért nem is érne véget, ha nem velem és Rolóval történtek volna a dolgok. Alig pihentük ki a másnapos, vagy inkább aznaposságunkat, gondoltunk egyet és két ismerősünk felajánlotta, hogy üljünk személygépkocsiba velük (ezúton is még egyszer szeretnénk köszönetet mondani Zsaninak és Pierre-nek)  és menjünk el Gödöllőre, a Lapátos Söröző és folyadékveszteségpótló helységbe, ahol is Áron búcsúbulija volt, mivel jó messzire elrepült egy ideig. Hát, hosszú hétvége volt, jól meg is fáztam, még most is folyik mindenem... Tanulság: öltözködjé' rétegesen, ahogy a Zorró és a fóti suttyók zenekar is megénekelte anno. (Szasza)




2012. május 10., csütörtök

XIV. Motorostalálkozó

Május 11-től egészen két napon át a rockzenéé lesz a főszerep a jászboldogházi strandfürdőben, ahol is 14. alkalommal rendezi meg a Condors M.C. a mára már országosan is ismert motorostalálkozót. A programokat, fellépőket és a jegyárakat az alábbi plakáton találhatjátok meg:


Egy kis kedvcsináló videó:


(Szasza)

2012. május 7., hétfő

Segélykoncert

2012. május 11-én egy nemes cél érdekében fognak összegyűlni a zenekarok és a mulatozni vágyók, hiszen ennek a koncertnek a bevételéből a hatvani állatmenhelyet fogják támogatni. Aki úgy érzi, hogy szeretne egy kis segítséget nyújtani, az jöjjön el és a belépővel támogassa az árván maradt négylábúakat, hiszen az ő ellátásukhoz és a menhely működéséhez mindig jól jön egy kis segítség, legyen szó akár pénzbeni, vagy egyéb segítségről. A belépőért cserébe viszont 4 jó zenekart kaptok, nevezetesen őket: Tango Underground, The sNOBS, Einstand és legutóbbi információim szerint a BelfegOi is fel fog lépni ezen a bulin. Én azt mondom gyertek el, cselekedjetek egy jót az állatok érdekében és érezzétek jól magatokat! :) (Szasza)

A menhelyről bővebb infót itt találtok: http://www.kutyasziv.hu/