2012. augusztus 8., szerda

Sárga-fekete támadás!

Na mi az? Sárga-fekete mintás állat? Hát persze, hogy a tigris! Az ősz az elmúlás évszaka (elvileg), de gyakorlatilag annyira mégsem, hiszen a szolnoki Tigris zenekar újra színre lép, mégpedig legközelebb 2012. szeptember 15-én Szolnokon a Frakk Lazító és Klubban! 

Infók, amiket a buliról tudni érdemes:

20.00. Kapunyitás
21.00. JASKASAM
22.00. TIGRIS

A buli után LBX (ck) pörgeti a lemezeket hajnalig.

Jegyárak : elővételben 800 Ft, a helyszínen 1200 Ft
(Szasza)

Koncertajánló 2012.08.11-re

Most hétvégén 2 buliba is elnézhettek a Jászságban, mégpedig ezekre:



(Szasza)

Ha dübörög a Kalapács...

Jó hírem van a Kalapács rajongóknak, mivel 2012.08.08-án Jászberényben a belvárosi sportcsarnokban fellép újra a Kalapács zenekar! Előzenekarok: Jelek, Dynamo, kezdés: 20:00, a belépő meg ha jól emlékszem amit a plakáton láttam az 1500 Ft. Jó bulizást!


(Szasza)

2012. augusztus 7., kedd

Blues a gardenben

"A blues az húz, a metál meg zúz!" - idézném a Fish zenekart, de itt most a blúz fog húzni, mégpedig ma este Hatvanban a Jam Gardenben!


(Szasza)

2012. augusztus 1., szerda

Jam Garden


 Ebben a bejegyzésben a hatvani Jam Gardenről szeretnék írni röviden. Ez a hely Hatvanban a Grassalkovich művelődési ház kertjében található, ahova elég sűrűn szerveznek koncerteket, így minden héten van valami, amire el tud menni az ember és igényes környezetben, igényes élőzenére tud bulizni. További infókat a helyről itt találhatsz: http://www.jamgarden.hu/


 2012. augusztus 2-án például a Sex Pistols és AC/DC feldolgozásokat játszó 440 HZ zenekar fog fellépni!

(Szasza)

X. Tyre Feeders Motoros találkozó

Na, még talán idejében, de nem későn sikerül felhívnom a figyelmeteket arra, hogy holnap X. alkalommal kerül megrendezésre Jásszentandráson a Tyre Feeders Motoros találkozó olyan fellépőkkel, mint például a Jelek, Bikini, Kalapács és még sok kedvelt zenekar. Ha el tudtok menni, akkor holnap irány bulizni és persze strandolni! (Szasza)