2012. március 21., szerda

Monsters of punk fesztivál!!!

Itt a tavasz, dagad a... Remélhetőleg az is dagad, na meg a kedvetek, hogy eljöhessetek a tavasz legjobbnak ígérkező bulijába! Természetesen a ti pénztárcátokhoz igazodva, nagyon kedvező áron lehet jönni a fesztiválra és cserébe mit kaptok? Nagyon jó hangulatot, jó emberekkel, jó zenekarokkal. És még mi vár rátok, illetve mit kell tudni erről az eseményről? Erről beszéljen a fesztivál egyik szervezője, Orsy!


Szasza: Honnan jött a Monsters of punk fesztivál ötlete?
Orsy: A Viper Roomban 2011 óta szerveződnek punk zenei események és a punk közönség maximális tiszteletben tartásával, a kedvük szerinti jegy és italárakkal biztosítja mindig azt, ami egy ilyen jellegű bulin elvárható. Mivel a legutóbbi 36 órás fesztiválról maradtak ki zenekarok, ezért az volt a cél igazából, hogy eljöhessenek azok, akik kimaradtak, akiknek meg nagy sikerük volt visszajöhessenek. Egyébként ebből kiindulva a punk különböző alfajai kerültek össze, ami tovább tudja tartani azt a zenei összefogást, amely elindult mind a rajongók, mind a zenekarok között a színteret mintegy felélesztve, és életben tarva.

Szasza:
Mi alapján válogattátok össze a fellépő zenekarok listáját? Mesélj nekünk erről a két napról a felhozatal alapján!
Orsy: A legutóbbi nagy sikerű két napos fesztivál, amely ebben a klubban volt, maradtak ki zenekarok, valamint voltak olyan nagy kedvencek, akiket szerettünk volna ismét látni és hallani. Így született meg egy olyan felhozatal, amely a punk különböző vállfajainak a képviselőit sorakoztatta fel. Emiatt is lett két napos a rendezvény. A dátum kicsit segítségünkre volt ebben, tekintettel arra, hogy április 13 péntekre esik, ezért a horror, rockabilly zenekaroké az egyik főszerep aznap, így pl.: Yellow Spots, The Ködmös, The Horribillies, The Crouked, Voodoo Allen. Persze nem csak ezeket tartogatja a pénteki nap, mivel kicsit hódolva a street, illetve az oi! punk kedvelőinek, a BelfegOi! kis szünet után most újra színpadra áll és őket erősíti majd az Odklon nevű pozsonyi zenekar, a napot pedig a fesztivál egyetlen ska képviselője, a Punkie zárja majd. Szombaton kis pihenő után, kora este indul a pogó és remélhetőleg bepótolva az elmaradt koncertet Barangó Qss programmal érkezik, majd pedig szintén egy régi nagy kedvenc, a Kretens mellett egy nagy visszatérő, a Katéter is belecsap a lecsóba. A Hangtalan mocskos rock'n'tour, amely négy banda összefogásával indul útjára tavasszal, megtisztelnek bennünket és a fővárosi állomásuk lesz ezen a fesztiválon, így a Káderek, a Söralátét, és a Shitpump egy végre teljes időbeli koncerttel zúz egy hatalmasat.
Visszatér még egyébként szintén szombaton a Fly-tox, az Ingyensör, és a DTG zenekar is.
 
Szasza: Mit üzensz azoknak, akik eljönnek erre a fesziválra?
Orsy: Természetesen azt, hogy jöjjenek el, de igazából újra nagyon olcsó belépővel készülünk, amely egy napra 500 Ft, kettő napra pedig 800 Ft. Az igazi punk zenei hangulat garantált és aki járt ott, az már tudja, hogy itt nincsenek korlátok, tehát a klub teljesen azonosult azzal, amit ez a színtér képvisel. A vidékről érkezőknek megoldottunk elérhető áron szálláshelyet is, a klubtól pár méterre, tehát szerintem minden adott egy igazi tarajos hétvégéhez.

Egy kis kedvcsináló (a teljesség igénye nélkül):










Egy kis segítség, hogy  odatalálj a Viperbe:

Katt a képre, hogy jobban lásd!
Időbeosztás:
04.13. - Péntek:

19:00 Merde
20:00 Cathouse
21:00 The Ködmön's
22:00 Voodoo Allen
23:00 Yellow Spots
00:00 Odklon ( Sk)
01:00 The Horribillies
02:00 Punkie
03: 00 DTG

04.14 - Szombat:

18:00 Fly-Tox
19:00 Söralátét
20:00 QSS
21:00 Katéter
22:00 BelfegOI
23:00 Shitpump
00:00 Kretens
01:00 Káderek
02:00 Ingyensör
 
Belépő: Napijegy: 500.- Kétnapos bérlet: 800.-

Italakció: Sör: 350.-

Vidékről érkezőknek szállásfoglalás a klub melletti szálláson:
Hotel Terminus
061-350-1728
(3000./ fő
2 fő: 4000.-
3 fő 5000.-
4 fő: 6000.-)

Bérletek elővételben a Viper roomban keddtől szombatig 19 órától válthatóak. Belépés KORLÁTOZOTT számban.

Személy szerint azt üzenem mindekinek, hogy aki csak teheti, vagy arra jár, az mindenféleképpen jöjjön el, mert garantáltan jó lesz ez a fesztivál! Mi ott leszünk. És ti ott lesztek? Ajánlom! ;) (Szasza)

2 megjegyzés:

  1. A punk közönség kedve szerinti italár? Mi ez a demagóg duma? Ha a kedvemben akartok járni, akkor ne 350 Ft-ba kerüljön a sör, hanem 320 alatt legyen, max. 320 Ft...

    VálaszTörlés
  2. Kedves Joe! Nem mi voltunk az esemény szervezői, mi csak hirdettünk! Az esemény szervezőjéhez fordulj ez esetben! Köszi! Üdv.: Szasza

    VálaszTörlés